Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 38g115kcal10.3g0.9g7.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Siirappi 13g40kcal0g9.7g0g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g56g18kcal1.9g2.5g0g0g
Rusina 7.5g22kcal0.2g4.5g0g0.7g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 8g27kcal0.5g6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g550kcal27g71.8g16.2g2.2g
Valittu annoskoko261g275kcal13.5g35.9g8.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna131g138kcal6.8g18g4.1g0.6g
Arvot/100g100g105kcal5.2g13.7g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428