Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 21g62kcal1.8g11g0.5g2.9g
Puolukka 28g11kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Canderel makeutusjauhe1.4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g157kcal3.8g28.4g1.2g7.2g
Valittu annoskoko262g79kcal1.9g14.2g0.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna131g39kcal1g7.1g0.3g1.8g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.4g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315