Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Porkkanaraaste 200g75g20kcal0.5g4g0.2g1.9g
Tomusokeri 1dl=60g19g75kcal0g18.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 38g108kcal4.1g1.1g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g1497kcal21.8g177.4g76.2g7.4g
Valittu annoskoko262g748kcal10.9g88.7g38.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna131g374kcal5.5g44.4g19.1g1.9g
Arvot/100g100g286kcal4.2g33.9g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696