Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk150g40kcal0.9g8g0.3g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g419kcal35.8g18.4g22g5g
Valittu annoskoko262g209kcal17.9g9.2g11g2.5g
Annoskoko puolitettuna131g105kcal9g4.6g5.5g1.3g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803