Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1013g389kcal10.1g69.9g2g25.3g
Nauris 203g56kcal2g8.5g0.6g3.8g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Oivariini, juokseva, rasvaseos68g486kcal0.3g0.3g54g0g
Sitruunamehu, laimentamaton68g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton135g216kcal10.8g5.4g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g2442kcal52.6g192g149.2g66g
Valittu annoskoko2610g1221kcal26.3g96g74.6g33g
Annoskoko puolitettuna1305g611kcal13.2g48g37.3g16.5g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566