Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1352g1134kcal246.8g0g14.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g90g58kcal3.2g0.2g22.5g0g
Rypsiöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)225g721kcal83.4g0g42.8g0g
Korppujauho 90g330kcal9.5g67.5g0.9g4.8g
Maitojauhe rasvaton 68g240kcal21.9g35.8g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 676g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g6163kcal729.6g207g298.8g9.6g
Valittu annoskoko2610g3082kcal364.8g103.5g149.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna1305g1541kcal182.4g51.8g74.7g2.4g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171