Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g56g258kcal0.3g0.3g28.6g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g224g875kcal0.4g217.5g0g0g
Raparperi 1077g363kcal7.4g59.2g1.1g15.1g
Culinesse (Flora), annos 10g280g1290kcal1.4g1.4g143g0g
Sokeri 334g1355kcal0g333.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu247g311kcal27.1g0.7g22.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 364g1250kcal37.1g255.1g4.4g12.8g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g45kcal0g11.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.6g17kcal0.6g3.4g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g11564kcal149.8g1772.6g399.4g59.2g
Valittu annoskoko2610g5782kcal74.9g886.3g199.7g29.6g
Annoskoko puolitettuna1305g2891kcal37.5g443.2g99.9g14.8g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570