Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g750g450kcal75g32.2g2.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 900g2971kcal18g27g315g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Mantelilastu (A la meira)300g1800kcal72g19.8g162g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g12325kcal495g162g1093.8g0g
Valittu annoskoko2610g6163kcal247.5g81g546.9g0g
Annoskoko puolitettuna1305g3081kcal123.8g40.5g273.5g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231