Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2000g680kcal4g142g6g36g
Voi, normaalisuolainen (Valio)200g1440kcal1.6g1.6g160g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kaurahiutale 240g898kcal34.8g136.8g17.5g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g7416kcal80.8g900.4g367g120g
Valittu annoskoko2610g3708kcal40.4g450.2g183.5g60g
Annoskoko puolitettuna1305g1854kcal20.2g225.1g91.8g30g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408