Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte629g308kcal3.1g70.5g0.6g6.3g
Sitruunamehu, laimentamaton55g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.5g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)480g312kcal15.4g23.1g16.8g0g
Leivinjauhe14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl505g1867kcal60.5g373.3g10.6g17.7g
Kananmuna kuoreton245g350kcal29.4g0g24.5g0g
Sokeri315g1278kcal0g314.4g0g0g
Oivariini vähärasvainen363g1995kcal3.6g3.6g217.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g12371kcal225.8g1601.4g540.2g48.4g
Valittu annoskoko2616g6185kcal112.9g800.7g270.1g24.2g
Annoskoko puolitettuna1308g3093kcal56.5g400.4g135.1g12.1g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983