Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1199g333kcal14.3g48.7g2.4g25.2g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g750g974kcal157.4g0g30.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g150g45kcal1.5g6g0.4g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g3025kcal360.2g168.8g69.2g71.4g
Valittu annoskoko2616g1512kcal180.1g84.4g34.6g35.7g
Annoskoko puolitettuna1308g756kcal90.1g42.2g17.3g17.9g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589