Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1203g1985kcal240.6g0g120.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g902g217kcal16.2g27.1g4.5g17.1g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Margariini 80% keskiarvo60g427kcal0.2g0.1g48.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)301g496kcal9g12g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g6330kcal536g92.8g436.6g39.4g
Valittu annoskoko2616g3165kcal268g46.4g218.3g19.7g
Annoskoko puolitettuna1308g1582kcal134g23.2g109.2g9.9g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461