Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1141g293kcal10.3g52.5g4.6g22.8g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti375g1051kcal12.8g21g101.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha751g1246kcal142.7g0g75.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 300g679kcal48.1g1.5g54.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio48g130kcal13.5g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g6800kcal454.8g150g486.8g45.6g
Valittu annoskoko2616g3400kcal227.4g75g243.4g22.8g
Annoskoko puolitettuna1308g1700kcal113.7g37.5g121.7g11.4g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422317