Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1083g416kcal10.8g74.7g2.2g27.1g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.5g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 301g964kcal80.5g0g72g0g
Riisi, keitetty, suolaa 451g618kcal11g136.4g1.3g4.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g301g752kcal57.1g0.1g66.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g301g361kcal10.2g10.8g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g6435kcal344.6g491g344g65.6g
Valittu annoskoko2616g3218kcal172.3g245.5g172g32.8g
Annoskoko puolitettuna1308g1609kcal86.2g122.8g86g16.4g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059