Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g40g240kcal8.4g2.6g21.6g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g1623kcal48.4g12.8g152g0g
Valittu annoskoko262g811kcal24.2g6.4g76g0g
Annoskoko puolitettuna131g406kcal12.1g3.2g38g0g
Arvot/100g100g310kcal9.2g2.4g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903