Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)47g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Nauris 19g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g193kcal7.2g24.6g6g8.6g
Valittu annoskoko262g97kcal3.6g12.3g3g4.3g
Annoskoko puolitettuna131g48kcal1.8g6.2g1.5g2.2g
Arvot/100g100g37kcal1.4g4.7g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753