Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)113g28kcal1.1g6.2g0g1.6g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 56g94kcal15.6g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g341kcal35g17.2g14.8g5g
Valittu annoskoko262g170kcal17.5g8.6g7.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna131g85kcal8.8g4.3g3.7g1.3g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802