Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino39g133kcal9g20.7g1.4g2.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g63g41kcal8.1g1.2g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g16g6.9kcal1.6g0.1g0g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g570kcal61.4g44.4g15.6g4.6g
Valittu annoskoko263g285kcal30.7g22.2g7.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna131g143kcal15.4g11.1g3.9g1.2g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930