Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Torino tumma proteiinipasta plus19g64kcal4.3g9.9g0.7g1.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g69g16kcal1g2.4g0.3g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g686kcal68.4g27.4g32g3g
Valittu annoskoko263g343kcal34.2g13.7g16g1.5g
Annoskoko puolitettuna131g172kcal17.1g6.9g8g0.8g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426