Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g238g250kcal19g33.3g4.8g23.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g13g49kcal4.1g0g3.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g754kcal46.2g66.8g34.4g47.6g
Valittu annoskoko263g377kcal23.1g33.4g17.2g23.8g
Annoskoko puolitettuna131g189kcal11.6g16.7g8.6g11.9g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.6g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308