Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Maissi, pakaste (Spar) 200g8.3g9kcal0.3g1.6g0.2g0g
Lihapulla 1kpl/15g31g75kcal4.7g2.9g4.7g0.2g
Makaroni, tumma 25g90kcal3.4g16.4g0.8g1.5g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Turun sinappi, mieto3.3g6.3kcal0.2g0.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g476kcal20.2g66.4g12.6g6g
Valittu annoskoko262g238kcal10.1g33.2g6.3g3g
Annoskoko puolitettuna131g119kcal5.1g16.6g3.2g1.5g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735