Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 188g270kcal30.1g0g16.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g38g41kcal0.9g1.2g3.8g0g
Tilli, tuore 9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Aurajuusto23g77kcal4.5g0g6.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl4.8g6.8kcal0.2g0.4g0.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g797kcal72g3.8g55.2g0.4g
Valittu annoskoko263g399kcal36g1.9g27.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna131g199kcal18g1g13.8g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022