Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile150g200kcal28.5g1.1g9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g79g221kcal14.2g0.4g18.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g34g95kcal6.4g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1029kcal98.2g3g69g0g
Valittu annoskoko263g515kcal49.1g1.5g34.5g0g
Annoskoko puolitettuna131g257kcal24.6g0.8g17.3g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731