Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g156g39kcal1.6g7.2g0.5g2.8g
Margariini, 60%, Rainbow12g65kcal0.1g0.1g7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 11g33kcal0g8.1g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 17g52kcal1.5g9.5g0.3g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g507kcal10.4g75.8g16.2g11.8g
Valittu annoskoko262g253kcal5.2g37.9g8.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna131g127kcal2.6g19g4.1g3g
Arvot/100g100g97kcal2g14.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967