Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.6g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g17g101kcal3.8g3.5g8.8g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g33g93kcal9.7g1.1g5.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g55g149kcal10.9g0.5g12g0g
Pakastepinaatti rainbow65g13kcal2g0.3g0.5g0.9g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 44g12kcal1.4g1.4g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g11g29kcal3.1g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1055kcal68.4g14.8g83.4g1.8g
Valittu annoskoko262g527kcal34.2g7.4g41.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna131g264kcal17.1g3.7g20.9g0.5g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697