Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g94g204kcal17.2g0g15.3g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus44g153kcal6.1g0.2g14g0g
Herne kuivattu125g353kcal22.4g60.6g1.3g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1420kcal91.4g121.6g61.2g25g
Valittu annoskoko263g710kcal45.7g60.8g30.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna131g355kcal22.9g30.4g15.3g6.3g
Arvot/100g100g270kcal17.4g23.2g11.7g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161