Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika, punainen6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g100g20kcal1.3g3g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g25g76kcal4.8g0.1g6.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g25g40kcal0.5g1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g384kcal15.6g16.8g27.8g1.2g
Valittu annoskoko262g192kcal7.8g8.4g13.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna131g96kcal3.9g4.2g7g0.3g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950