Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 39g209kcal0.4g0.3g23.4g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g44g153kcal6.1g24.4g3g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mustikka pirkka 200 g62g21kcal0.6g4g0.6g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g62g53kcal1.9g2.9g3.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1207kcal25.2g129.8g65.4g1g
Valittu annoskoko263g604kcal12.6g64.9g32.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna131g302kcal6.3g32.5g16.4g0.3g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618