Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka63g238kcal14.4g0g18.7g0g
Cashewpähkinä 25g144kcal5g4.7g11.6g0.9g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 63g46kcal0.5g9.7g0.2g0.7g
Fariinisokeri13g51kcal0g12.5g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Päärynä kuorittu 63g27kcal0.2g5g0.1g2.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka25g2.5kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1195kcal41g64.4g81.4g8.6g
Valittu annoskoko263g598kcal20.5g32.2g40.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna131g299kcal10.3g16.1g20.4g2.2g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.3g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597