Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g94g57kcal1.4g12.3g0.1g0.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g4.7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g19g3.8kcal0.2g0.6g0g0g
Seiti x-tra75g60kcal12.7g0.7g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g438kcal29.6g28.8g22.2g1.6g
Valittu annoskoko263g219kcal14.8g14.4g11.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna131g110kcal7.4g7.2g5.6g0.4g
Arvot/100g100g83kcal5.6g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842