Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g48g213kcal3.7g32.2g7.7g1.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)15g110kcal0g0g12.3g0g
Liivatelehti, gelatiini2.6g9kcal2.2g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl33g20kcal1.2g1.6g0.8g0g
Maitorahka (Pirkka)109g72kcal13.1g4.4g0.3g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g6.6g26kcal0g5.6g0.3g0g
Vadelma 31g13kcal0.3g1.3g0.2g1.1g
Mustikka metsä- 18g7.7kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g941kcal41.2g92.4g43.4g7.2g
Valittu annoskoko263g471kcal20.6g46.2g21.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna132g235kcal10.3g23.1g10.9g1.8g
Arvot/100g100g179kcal7.8g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475