Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g400g2400kcal84g26.4g216g0g
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1000g3400kcal20g30g350g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g5g19kcal0.1g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g16227kcal485.6g129.6g1520g0g
Valittu annoskoko2620g8114kcal242.8g64.8g760g0g
Annoskoko puolitettuna1310g4057kcal121.4g32.4g380g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903