Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2000g674kcal13.8g110g2g28g
Sokeri530g2152kcal0g529.5g0g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g5651kcal27.6g1279g4g56g
Valittu annoskoko2620g2825kcal13.8g639.5g2g28g
Annoskoko puolitettuna1310g1413kcal6.9g319.8g1g14g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878