Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1250g862kcal63.2g117g5g38.7g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Cashewpähkinä 150g861kcal30g28.2g69.5g5.2g
Mineraalisuola keskiarvo 10g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g10g39kcal5.1g3.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g4489kcal200.4g312.2g250.4g92.8g
Valittu annoskoko2620g2244kcal100.2g156.1g125.2g46.4g
Annoskoko puolitettuna1310g1122kcal50.1g78.1g62.6g23.2g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928