Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g1283g1591kcal57.7g320.8g7.7g12.8g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g962g1241kcal200.2g0g48.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g176g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g160g305kcal54.5g2.4g8g0g
Mustapippuri 23g63kcal2.4g8.6g0.7g6g
Paprikajauhe 19g62kcal2.8g3.5g2.5g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5248g6619kcal639.8g687.6g134.8g58g
Valittu annoskoko2624g3309kcal319.9g343.8g67.4g29g
Annoskoko puolitettuna1312g1655kcal160g171.9g33.7g14.5g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206416