Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1016g1413kcal112.7g4.1g105.6g0g
Sokeri 360g1460kcal0g359.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl127g1143kcal0g0g127g0g
Vehnäjauho puolikarkea 275g944kcal28g192.6g3.3g9.6g
Leivinjauhe 25g45kcal1.3g9.6g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g25g99kcal0g24.9g0g0g
Raparperi 423g143kcal2.9g23.3g0.4g5.9g
Mansikka 288g134kcal1.4g24.2g0.6g5.5g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g85g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5248g10759kcal292.6g1276.2g473.8g42.2g
Valittu annoskoko2624g5380kcal146.3g638.1g236.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna1312g2690kcal73.2g319.1g118.5g10.6g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692