Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1122g1122kcal123.4g33.7g56.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml112g24kcal9.1g0g0.3g0.1g
Välipalakeksi, digestive 606g2590kcal39.3g357.7g110.6g20.2g
Maitorahka, milbona (500g)101g69kcal12.3g3.9g0.2g0g
Margariini 80% keskiarvo101g717kcal0.3g0.2g80.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.9g11kcal0.1g2.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 494g704kcal61.7g1.5g50.6g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g67g195kcal0.8g37.7g0g26.9g
Hermesetas-jauhe14g39kcal0.2g7.5g0g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g11010kcal494.4g906.8g597.4g105.2g
Valittu annoskoko2628g5505kcal247.2g453.4g298.7g52.6g
Annoskoko puolitettuna1314g2753kcal123.6g226.7g149.4g26.3g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500