Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1199g1558kcal203.8g24g98.3g1.2g
Auringonkukkaöljy (100g)30g265kcal0g0g30g0g
Amerikan Pekoni filee, HK539g863kcal113.3g1.6g485.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)450g382kcal4.5g15.7g31.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g411g246kcal1.6g61.6g0.4g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g6629kcal646.4g205.8g1291.2g13.8g
Valittu annoskoko2628g3315kcal323.2g102.9g645.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna1314g1657kcal161.6g51.5g322.8g3.5g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672