Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1800g828kcal57.6g86.4g27g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g180g1080kcal37.8g11.9g97.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g54g5.4kcal0.8g0g0.3g45.9g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g6545kcal318.4g200.4g496.8g91.8g
Valittu annoskoko2628g3272kcal159.2g100.2g248.4g45.9g
Annoskoko puolitettuna1314g1636kcal79.6g50.1g124.2g23g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070