PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1490g568kcal4g104.9g1.3g51.1g
Vehnäjauho puolikarkea 294g1007kcal29.9g205.5g3.5g10.3g
Sokeri 192g779kcal0g191.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 373g531kcal46.6g1.1g38.2g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g158g853kcal0.6g0.8g94.8g0g
Maito, Kevyt102g47kcal3.3g4.9g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g7684kcal170g1044.2g278.6g123g
Valittu annoskoko2628g3842kcal85g522.1g139.3g61.5g
Annoskoko puolitettuna1314g1921kcal42.5g261.1g69.7g30.8g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219