Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 899g345kcal9g62g1.8g22.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g374g76kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Valkosipuli 30g32kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Inkivääri, tuore, silputtu45g36kcal0.8g8g0.4g0.9g
Piparjuuriraaste Felix15g42kcal0.5g2.2g3.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g45g9kcal0g2.9g0g0g
Oliiviöljy 81g715kcal0g0g80.9g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 45g125kcal0.9g1.3g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g2993kcal40.4g215.8g209.4g67.8g
Valittu annoskoko2628g1496kcal20.2g107.9g104.7g33.9g
Annoskoko puolitettuna1314g748kcal10.1g54g52.4g17g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284