Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g563g619kcal43.9g101.4g2.8g51.2g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe, punanen2.3g5.6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1014g231kcal5.7g35g3g14.2g
Paprika keltainen 90g27kcal0.8g4.6g0.2g1.8g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha 10%901g1532kcal180.2g0g90.1g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g5290kcal465.8g292g238g136.4g
Valittu annoskoko2628g2645kcal232.9g146g119g68.2g
Annoskoko puolitettuna1314g1322kcal116.5g73g59.5g34.1g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373