Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%40g68kcal8g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 100g28kcal1.2g4.1g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.1g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g217kcal19.4g11.2g9.4g5g
Valittu annoskoko263g109kcal9.7g5.6g4.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna132g54kcal4.9g2.8g2.4g1.3g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648