JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1g3.3kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Kani 156g255kcal33g0g13.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g10g2.1kcal0g0.7g0g0g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.9g0.5kcal0g0.2g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g15g4.4kcal0g0g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g653kcal68g6.6g38.2g1.8g
Valittu annoskoko263g326kcal34g3.3g19.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna132g163kcal17g1.7g9.6g0.5g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.3g7.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386