Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty130g376kcal28.5g58.3g2.1g0g
Oliiviöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu7g5.6kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g2.3g7.9kcal0g2g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 17g34kcal0.2g0.3g3.4g0.7g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.6g1.5kcal0g0.4g0g0.3g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g1100kcal59.8g133.2g34.6g5.6g
Valittu annoskoko263g550kcal29.9g66.6g17.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna132g275kcal15g33.3g8.7g1.4g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903