Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g9g43kcal1.9g0.1g3.9g2.5g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g9g54kcal2.1g1.8g4.7g0.6g
Siirappi 8.8g26kcal0g6.5g0g0g
Hiiva, 50g3.1g1.9kcal0.4g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale31g106kcal4.4g17.5g2.1g1.4g
Grahamjauho 88g287kcal9.3g53.2g1.9g8.7g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl25g85kcal3.5g16g0.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g1208kcal43.2g190.2g26.8g29.2g
Valittu annoskoko263g604kcal21.6g95.1g13.4g14.6g
Annoskoko puolitettuna132g302kcal10.8g47.6g6.7g7.3g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.1g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283286