Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g70g25kcal0.7g4.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Hunaja 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Nautajauheliha 15%56g115kcal10.1g0g8.4g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 7g26kcal1.6g0g2.2g0g
Munakoiso 106g24kcal0.5g3.3g0.2g2.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 7g14kcal0.1g0.1g1.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g441kcal26.6g18.8g27.4g6.2g
Valittu annoskoko263g221kcal13.3g9.4g13.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna132g110kcal6.7g4.7g6.9g1.6g
Arvot/100g100g84kcal5.1g3.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465