Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g51g13kcal0.5g2.5g0.1g1.3g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 70g50kcal1.3g10.2g0.1g0.8g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl35g42kcal1.2g1.3g3.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g414kcal27.8g28.8g19.4g4.4g
Valittu annoskoko263g207kcal13.9g14.4g9.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna132g104kcal7g7.2g4.9g1.1g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759