Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Paprika punainen 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.3g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g75g71kcal15g0g0.5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)46g19kcal0.5g3.3g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g305kcal33.2g16g9.6g4g
Valittu annoskoko264g153kcal16.6g8g4.8g2g
Annoskoko puolitettuna132g76kcal8.3g4g2.4g1g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762