Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas22g56kcal3.6g7.5g1.3g6.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl44g153kcal6.1g28g1.4g2.4g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese55g20kcal0.7g4.3g0.1g0.4g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)44g125kcal13.6g0g7.4g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).33g36kcal8.2g0g0.3g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g5.5g14kcal1.1g0g1.1g0g
Hillosipulisäilyke 7.6g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana527g989kcal66.8g81g42.8g19g
Valittu annoskoko263g495kcal33.4g40.5g21.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna132g247kcal16.7g20.3g10.7g4.8g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.4g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610